avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Buna!!!:)

raspuns: -
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
silk, utilizator
Karmina a scris:

cip3118 a scris:

Aveti idee, pana la organizarea examenului din toamna se publica pe site-ul ICCJ recursurile in interesul legii pe anul 2010. Vad ca e un trend cu RIL-urile astea de ceva ani incoace. Cei care invatati pentru toamna si nu numai, de unde sau ce materiale folositi la CEDO ?
Multam !!

Trebuie sa urmaresti periodic site-ul ICCJ pt. a vedea noile RIL-uri publicate.
Pentru cauze CEDO sunt suficiente hotararile. Eu am cumparat si carti mentionate in bibliografie insa doar le-am frunzarit din curiozitate la inceput. Nu am invatat nimic din ele pentru ca am ajuns la concluzia ca sunt suficiente hotararile. Daca analizezi subiectele CEDO date la examenele anterioare o sa observi ca sunt date grile doar din CONSIDERENTELE CURTII cuprinse in hotarari. Pe ele trebuie sa te axezi.

La CEDO am cartea "Tratat de drept european al drepturilor omului de Jean-Francois Renucci" care cuprinde cea mai mare parte a hot. CEDO plus comentarii pe articole. Cat despre RIL-uri cred ca asta am sa fac. Voi urmari site-ul ICCJ.
Initial vroiam sa ma axez doar pe civil si penal si sa las la o parte CEDO si Organizarea J. Dar se pare ca la acest examen orice punctulet conteaza si vreau sa acord putina atentie si acestei sectiuni de bibliografie (CEDO si OJ).
Lista posturilor vacante de judecatori si procurori o puteti vedea pe [ link extern ] .
Este cineva din Timis pe acest forum si care a promovat examenul?
daca te uiti pe lista de admisi primul la judecatori e din timis
de asemenea la pozitia 47
dar nu stiu daca folosesc forumul

@daniel cand faci vechimea?
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
ENGFULL, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)