avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Buna! ati pregatit dosarul pentru verificarea bunei reputatii?
ce acte considerati relevante? ati primit datele din evidenta operativa a organelor judiciare?
Dar pentru psihologic va pregatiti din ceva? faceti teste? eu nu am sustinut niciodata un examen de acest gen si nu stiu ce presupune...
...
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
ursuletz, utilizator
daniel26 a scris:

Circumstantele reale atenuante isi produc efecte:
a) numai fata de persoanele de care sunt legate
b)numai fata de faptuitorii care le-au cunoscut s-au le-au prevazut
c)fata de toti faptuitorii, indiferent
c
Avand in vedere faptul ca, circumstantele reale agravante iis produc efectele fata de toti faptuitorii umai daca le-au cunoscut sau le-au prevazut, per a contrario circumstantele reae atenuante isi produc efectele fata de toti faptuitorii indiferent daca le-au prevazut sau nu
A facut cineva din spetele din cartea lui Alexandru Boroi si Sorin Corlateanu? Cum vi se par?
Aveti idee, pana la organizarea examenului din toamna se publica pe site-ul ICCJ recursurile in interesul legii pe anul 2010. Vad ca e un trend cu RIL-urile astea de ceva ani incoace. Cei care invatati pentru toamna si nu numai, de unde sau ce materiale folositi la CEDO ?
Multam !!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)