avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
camicris a scris:

pentru cei care nu am luat: CUM MERGE INVATATUL?
ca la mine sta rau...parca nu am spor...sa fie mancarea de la sarbatori de vina...:D:P
....si ma mai calareste si fiica-mea:)

Nici eu nu ma pot lauda si gandeste-te tu ai parcurs o data materia ... si pe mine ma calaresc fetele asa ca momentan in wk nu invat.
Am parcurs o data obligatiile si saptamana asta termin civilul partea generala.
Eu invat scriind asa ca la mine dureaza #-o
Dupa ce termin civilul il mai parcurg o data si fac grilele din Voineag sa vad cam la ce nivel stau plus voi mai repeta obligatiile.
Cam asa mi-am propus termin o materie o repet si fac grile plus mai refac grile din cele parcurse sa vad cat am uitat :stunned:
Triton cele spuse de tine referitor la punctaj si verificarea cu grilele mentionate imi dau sperante si curaj =D>
;)
Printre lucrurile care m-au făcut iniţial să pierd timp a fost faptul că şi eu scriam, până mi-am dat seama că nu mă ajută la nimic şi oricum nu mai citesc ce am scris. Aşa că am abandonat fără probleme acest stil şi m-am rezumat ulterior la scheme doar când era vorba de enumerări, cote, clasificări ş.a. asemenea.
Atâtea mii de pagini nu le poţi trece prin creion!!! O să vezi că nici nu ai nevoie de aşa ceva!
triton@ a scris:

;)
Printre lucrurile care m-au făcut iniţial să pierd timp a fost faptul că şi eu scriam, până mi-am dat seama că nu mă ajută la nimic şi oricum nu mai citesc ce am scris. Aşa că am abandonat fără probleme acest stil şi m-am rezumat ulterior la scheme doar când era vorba de enumerări, cote, clasificări ş.a. asemenea.
Atâtea mii de pagini nu le poţi trece prin creion!!! O să vezi că nici nu ai nevoie de aşa ceva!

Triton, subscriu la ceea ce ai zis!
Asa am debutat si eu invatatul...si am renuntat dupa un timp tocmai pt. ca am ajuns la concluzia ca nu pot trece atatea mii de pagini prin creion..
Intr-adevar, ajuta sa conspectezi....dar e ceva materie si irosesti mult timp asa; dar, fiecare cu stilul lui...
Spor sa aveti!
Si eu am reluat invatatul (cu penalul, ca acolo a fost buba) si imi fac scheme (scriu clasificari, conditii etc.) pentru ca asa mi se intiparesc mai bine informatiile. Am un plan, pana acum m-am tinut de el (adica saptamana asta ca de marti am reluat studiul :"> ), dar tot am impresia ca nu invat suficient. #-o
Inainte de examenul din martie doar lecturam materia si am parcurs-o astfel de doua ori, dar n-a fost suficienta simpla lectura.
Si aici, desi citesc informatii interesante, am si senzatia ca pierd vremea pe net. As intra doar de la serviciu, dar de acolo pot doar citi, nu si posta.
Laelia a scris:

Ma lamuriti si pe mine, va rog?
Potrivit prevederilor art 8 CPC, " cererile indreptate impotriva statului, directiilor generale.........se pot face la instantele din capitala tarii sau la cele din resedinta judetului unde isi are domiciliul reclamantul".
Ce inseamna " instantele din capitala tarii"? Oricare instanta sau instanta unde isi are sediul paratul ?Presupun ca in acest caz instanta competenta este cea unde isi are sediul paratul. Unde pierd firul?

In Capitala aceste cereri se fac la judecatoria sect. 4

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)