Bine ai spus cu cartea Crists si Damian. Am inceput-o azi si mi-a placut mult in sensul ca intrebarile sunt exact in genul celor date la examen si spetele la fel. Iar explicatiile raspunsurilor sunt date ok...cu trimitere la pagini. Nici nu am gresit multe de acolo...mai mult am gresit, din neatentie, ca intotdeauna. Eu asa o dau in bara.
ursuletz a scris:
Felicitari, triton, si iti multumesc pentru ca imi dai curaj, desi perspectiva examenului din noiembrie ma ingrozeste.
Am impresia ca Mihaela Ciobanu pune accent pe toceala si este foarte rigida, a se vedea exemplul grilei cu complicitatea. Eu o voi folosi doar ca verificare treptata, pe masura ce invat, pentru a ma intoarce la detalii.
Am si Voineag, dar inca nu am facut nimic din ea, de acolo vreau sa fac grile numai dupa ce termin fiecare materie.
Cartea d-nei Cristus nu am achizitionat-o inca, dar o voi lua, fiind recomandata de tine si de alte persoane.
Cartile Cristus si Damian sunt chiar bune-dau explicati bune la raspunsuri...si sunt mai ieftine pe librarie.net.
Mihaela Ciobanu...Hmmm...cartea asta nu mi-a placut deloc de la prima deschidere si de aceea nici nu am cumparat-o
Am inceput azi cu penalul general. Vreau sa fac niste scheme comparative + spete si grile din Cristus si Damian...
pentru cei care nu am luat: CUM MERGE INVATATUL?
ca la mine sta rau...parca nu am spor...sa fie mancarea de la sarbatori de vina...:D:P
....si ma mai calareste si fiica-mea:)
Am gasit si eu greseli..destul de multe...minuta se semneaza si de grefier pt. Mihaela Ciobanu#-o
camicris a scris:
Mihaela Ciobanu...Hmmm...cartea asta nu mi-a placut deloc de la prima deschidere si de aceea nici nu am cumparat-o
eu nu stiu cum a avut curaj sa publice asa ceva. este plina de greseli, la fiecare pagina vezi cel putin un cuvant stalcit, litere mancate, mie mi se pare o carte facuta in bataie de joc, numai greseli la fiecare pas, ceea ce orice, dar numai seriozitate nu inspira... iar grilele, ce sa zic, de mare "finete", niste aiureli, sincer.