avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Karmina a scris:

triton@ a scris:

;)
Printre lucrurile care m-au făcut iniţial să pierd timp a fost faptul că şi eu scriam, până mi-am dat seama că nu mă ajută la nimic şi oricum nu mai citesc ce am scris. Aşa că am abandonat fără probleme acest stil şi m-am rezumat ulterior la scheme doar când era vorba de enumerări, cote, clasificări ş.a. asemenea.
Atâtea mii de pagini nu le poţi trece prin creion!!! O să vezi că nici nu ai nevoie de aşa ceva!

Triton, subscriu la ceea ce ai zis!
Asa am debutat si eu invatatul...si am renuntat dupa un timp tocmai pt. ca am ajuns la concluzia ca nu pot trece atatea mii de pagini prin creion..
Intr-adevar, ajuta sa conspectezi....dar e ceva materie si irosesti mult timp asa; dar, fiecare cu stilul lui...
Spor sa aveti!

toata facultatea am invatat scriind.mai am si acum la mama cutii intregi cu notitele mele.nu imi vine sa le arunc, desi ar face un foc cu ele:D:D
acum am renuntat la sportul acesta, doar la clasificari sau scheme mai folosesc tehnica scrisului.
eu ma bazez f. mult pe memoria vizuala...daca ati vedea cartile mele...parca ar fi carti de colorat:)...
in facultate invatat dupa notite pentru ca faceam un colaj dupa mai multi autori...deh! fiecare autor cu parerea lui#-o,dar acum pentru ca se vrea doar un anumit autor, nu-si mai are rost scrisul...pierd f mult timp si imi si aiuresc memoria vizuala(care nu mai stie de unde sa-si aminteasca:)))
Am " aterizat " din greseala pe topic ( din accesarea paginii personale ).
Vreau sa spun ca eu LISTEZ ceea ce nu mai citesc " veci amin ".
Am vreo 7 cutii !!! :D

Interesanta discutia.

maran corina
camicris a scris:

daniel26 a scris:

Cine imi raspunde si mie la grila asta?

Inlatura caracterul penal al faptei:
a) eroarea de fapt
b) eroarea de drept cu privire la o norma de drept penal
c) e roarea de drept cu privire la o norma extrapenala

eroarea de drept nu inlatura niciodata caracterul penal al faptei

Bine dragilor dar ce facem cu parerea lui Voineag,Boroi,Mitrache, care spun ca eroarea de drept cu privire la o norma extrapenala,este asimilata erorii de fapt si pe cale de consecinta inlatura caracterul penal al faptei?
daniel26 a scris:

a) eroarea de fapt

raspuns corect si c
marada a scris:

daniel26 a scris:

a) eroarea de fapt

raspuns corect si c

Judecand dupa Mitrache, eu zic
A si C

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)