avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
daniel26 a scris:

camicris a scris:

daniel26 a scris:

Cine imi raspunde si mie la grila asta?

Inlatura caracterul penal al faptei:
a) eroarea de fapt
b) eroarea de drept cu privire la o norma de drept penal
c) e roarea de drept cu privire la o norma extrapenala

eroarea de drept nu inlatura niciodata caracterul penal al faptei

Bine dragilor dar ce facem cu parerea lui Voineag,Boroi,Mitrache, care spun ca eroarea de drept cu privire la o norma extrapenala,este asimilata erorii de fapt si pe cale de consecinta inlatura caracterul penal al faptei?

Da, Mitrache asa zice#-o
Dar sunt si alti penalisti care zic ca nu.Dar cum trebuie sa invatam dupa MitracheX-(
In nov. 2009 testarea psihologică - scris a avut loc in perioada in care se desf. controlul medical. Tot aştept anunţul pentru psihologic să ştiu cum imi iau liber de la serv. dar nimic... Am sunat la CSM şi au zis că apare pe site, mai sunaţi şi voi poate aflaţi ceva....
Eu am drum lung de bătut până la Buc. şi mi-ar prinde bine să ştiu din timp dacă trebuie să stau mai multe zile acolo, cred că şi vouă la fel.
la dosarul de buna reputatie mai depuneti ceva in sensul literei f) "orice alte inscrisuri pe care le considera relevante pentru verificarea indeplinirii conditiei de bunei reputatii " ?
cred ca azi se va afisa si programarea pt testul psiho
comisiile sunt aprobate in sedinta din 08.04
triton ai anuntat la servici ca ai promovat examenul?
eu azi am sa -i anunt , dar cred ca inca nu le spun ca am promovat ....
tr sa semnez caracterizarea....

daca printre cei ce posteaza pe forum se afla si cei ce au fost astazi la comisia medicala ... asteptam informatii ...
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
ENGFULL, utilizator
Termenul de incercare in cazul suspendarii executarii sub supraveghere a pedepsei amenzii este de:
a) 6 luni
b) 1 an
c) 2 - 5 ani
La mine s-a ştiut incă de când m-am apucat să invăţ, am un colectiv super, in nov. 2009 a reuşit un coleg, pentru toamnă se pregătesc alţi doi, treaba-i bună!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)