a si c sunt corecte, deoarece eroarea asupra unei norme extrapenale este asimilata erorii de fapt.
Asa sustine si prof. Mitrache si nu numai dumnealui.
Art. 51 alin. 4 C.pen.: Necunoasterea sau cunoasterea gresita a legii penale nu inlatura caracterul penal al faptei.
Prin excludere, eroarea de drept extrapenal inlatura caracterul penal al faptei.
eu ma bazez f. mult pe memoria vizuala...daca ati vedea cartile mele...parca ar fi carti de colorat:)...
in facultate invatat dupa notite pentru ca faceam un colaj dupa mai multi autori...deh! fiecare autor cu parerea lui#-o,dar acum pentru ca se vrea doar un anumit autor, nu-si mai are rost scrisul...pierd f mult timp si imi si aiuresc memoria vizuala(care nu mai stie de unde sa-si aminteasca:)))
secretul invatarii pentru acest examen este SA INVETI LOGIC!
In facultate si pe mine m-a ajutat memoria vizuala...si acum am colorat cartile...
Insa nu este bine...sunt prea multe pagini...nu ai cum sa vizualizezi tot...
La spete nu te ajuta absolut deloc memoria vizuala.
De aceea v-am spus mereu: INVATATI LOGIC, FACETI CONEXIUNI...stati pe ele pana ati inteles ideea....o sa ajungeti sa vi se pare foarte usor dreptul...o sa intelegeti mecanismul de la sine...
Sincer, eu la acest examen m-am bazat tocmai pe spete...eram sigura ca nu pot gresi mai mult 4 spete...si asa a fost.
Repet: invatati logic!
Intr-adevar, fiecare are stilul lui de invatat...dar trebuie INVATAT, nu tocit!
Spor sa aveti si o minte sclipitoare!
Circumstantele reale atenuante isi produc efecte:
a) numai fata de persoanele de care sunt legate
b)numai fata de faptuitorii care le-au cunoscut s-au le-au prevazut
c)fata de toti faptuitorii, indiferent