avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Va scriu eu despre medical, probabil ceilalti nu au ajuns acasa.
Examinarea a durat aprox. 2 ore, de la 8 dimineata la 10. Am ajuns la clinica, ni s-a intocmit cate o fișă iar apoi ne-am prezentat pe rand la cabinetele de specialitate: psihiatrie, recoltare sange, ORL, chirurgie, cardio, oftalmologie. Ni s-au efectuat examinari EKG tuturor, din cate stiu eu.
Nu a fost nimic iesit din comun sau care sa creeze emotii....va tin pumnii tuturor :)
Multumim ca ne-ai zis!
:vishenka:

Bafta la psiho!
:luck:

Multumesc, sa avem bafta cu totii si sa trecem cu bine si ultima proba!!!
Singurele mele emotii de astazi au fost legate de tensiunea ... mica, dobandita dupa examen, mai ales ca nu am putut bea cafea.
Nu a fost insa nicio problema, spun asta pentru cei in situatii similare, sa nu se ingrijoreze cu privire la acest aspect.
www.avocatnet.ro/images/smil...
pt daniel26: eu sunt din Timis; daca ai intrebari si pot sa te ajut no problem
eu am fost astazi la IPJ Timis dar toata discutia s-a purtat prin ofiterul de serviciu: mi s-a spus sa fac o cerere , ofiterul de serv a inregistrat-o, am primit un biletel cu nr de ordine si cam atat ; mi s-a spus ca stiu ei ce au de facut; de acolo am plecat la tribunal sa vad daca biletul meu cu nr de inreg e suficient; din nefericire secretara nu era , iar doamna are o inlocuia mi-a spus a depun cazierul judiciar; eram hotarata sa merg in audienta la seful de serviciu de la IPJ, dar a sunat la CSM de unde mi s-a spus ca biletul cu nr de inreg de la IPJ e suficient...hopefully.

multumesc, dragi colegi, de colaborare....:vishenka:

Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
Karmina, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)