avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
de cand curge termenul de 10 zile? eu inteleg ca de pe data de 9, nu?
si eu la fel de pe 09 .04 - 19.04
imi pare bine ca ne impartasiti din experienta voastra...sper ca in toamna sa avem nevoie de sfaturile voastreB-)
Buna ziua,
Stiu ca s-a mai discutat si la un alt subiect aceasta problema insa nu a reiesit ceva concret in urma acelor discutii. Asa ca va intreb: in cazul in care sunt admisa la institut (ca si auditor de justitie) iar pe parcursul anilor de studii raman insarcinata si vreau ca dupa aceea sa intru in concediu de crestere al copilului, ce se intampla cu anii de studiu? Se ingheata de la momentul la care am intrat in concediu sau ce se intampla? Stiu ca aceea bursa este considerata salariu si astfel indemnizatia de crestere mi se va calcula luand in considerare si bursa insa nu stiu ce se va alege de perioada de studiu la inm propriuzisa! Sper sa stie cineva, ceva despre aceasta situatie. Va multumesc !
buna, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, madalina, poate iti raspunde altcineva.
azi am fost după cazier fiscal si judiciar. caracterizarea am luat-o acum cateva zile de la barou. cv-ul il am deja facut. la politie stiau despre ce e vb, acele date din evidenta operativa. am lasat o cerere si mi-au dat un nr de inregistrare. mi s-a spus sa revin joi dupa raspuns. joi oricum sunt la examinarea medicala, dar poate am timp, daca va dura si la noi tot 2 ore cum zicea cineva.
oricum la finante m-am intalnit cu un domn care luase si el la procurori si a intrat in vb cu mine si el imi spunea ca termenul de 10 zile curge din data de 2 aprilie, ceea ce eu nu cred, eu cred ca de pe 9 curge.
cam atat ptr azi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)