avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Dragilor, am sunat la CSM la secretarul general. Acum se lucrează la programări dar e posibil să avem psihologicul scris pe 18 aprilie- duminică! Se va afişa cel târziu mâine.
asa ti-au spus triton, ca e posibil sa fie scrisul duminica???
psihologicul pe 18? ciudat....nici examinarea medicala nu se incheie atunci. se cam grabesc...
da, aşa mi-au spus. Nu e ciudat, la examenul din nov. 2009 scrisul la psihologic s-a dat intre primii şi ultimii examinaţi medical.
Am depus dosarul la Trib. De la poliţie răspunsul a fost că nu mi se pot furniza astfel de date şi l-am pus alături de cazierul judiciar la dosar.
Camicris, contul meu nu este activat şi nu pot face asta de la serviciu aşa că îţi răspund aici: cartea lui Bîrsan de CEDO este extraordinară şi ajută fără indoială să inţelegi mai bine limbajul CEDO şi articolele din Convenţie. Spuneam doar că mi se pare că pierzi un timp preţios citind-o acum - este destul de mare - mai ales că nu ai avut probleme la examenul din martie la această materie dar tu ştii mai bine cum te organizezi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)