avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Anais, e grav şi ilogic ce spune domnul procuror, deja am fi in afara termenului. Anunţul pentru depunerea acestor acte s-a dat vineri pe 9 aprilie or in mod obiectiv era aproape imposibil de obţinut şi depus de vineri pe luni aceste acte. In plus, unii au aflat că au reuşit abia după şedinţa din 8.04 - cei pentru care s-au suplimentat locurile - deci nu se poate calcula termenul separat, nu?(acest ultim argument nu imi aparţine dar mi se pare foarte bun).
asa este, si eu i-am spus ca eu nu cred, dar el zicea ca scrie clar ca termenul curge de la afisarea rezultatelor - care a fost pe 2. eu i-am spus ca pe 9 au fost afisate rezultatele finale, cele cu admis respins, dar el o tinea pe a lui. oricum si el era tot ptr cazier fiscal, deci... desi sustinea ca termenul curge de pe 2, el insusi era in intarziere :) oricum eu depun dosarul la tribunal vineri si cred ca e f bine asa.
anais_anais a scris:

buna, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, madalina, poate iti raspunde altcineva.

Multumesc frumos oricum. Am sa initiez un nou subiect pe tema aceasta ...poate totusi stie cineva ceva.
dragii mei, azi mi-am depus si eu dosarul...
legat de termen de depunere, luni 19.04.2010 este ultima zi; stiu pt. ca am sunat la CSM sa intreb

draga Anais, nu-mi vine sa cred ca cineva din judetul nostru gandeste asa... :O
da, ce sa zic, se mai fac incurcaturi. adevarul e ca nu stiu daca ati vazut, dar pe site-ul inm nu e afisata in paranteza data, imediat dupa textul cu anuntul privind rezultatele finale. oricum, sunt sigura ca majoritatea dintre noi am urmarit site-ul zilnic si atunci stim ca rezultatele finale s-au afisat pe data de 9. karmina, multumim ptr informatie, e bine sa se stie cu siguranta, sa nu faca si altii confuzie. va pup!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)