avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
s-au afisat programarile pt psihologic
Pe site-ul INM s-au publicat datele la care se vor sustine testarea psihologica-testul scris si interviul...
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
pavel_corneliu, utilizator
Îi rugăm pe cei care au participat anii trecuţi la testul scris cu privire la examinarea psihologică să ne spună şi nouă cum decurg lucrurile.
ALICE99, te rugam sa ne spui cum este testarea psihologica? stiu ca la aceasta proba nu trebuie o pregatire speciala......dar macar sa stim la ce sa ne asteptam.
zz-man a scris:

Să ne bucurăm acum cât încă mai suntem egali cu judecătorii şi plecăm de la aceeaşi linie de start. După aceea ... suntem la mâna lor =D>

Un punct de plecare păgubos, aş spune... Mă rog, e doar o părere.

Referitor la psihologic, dacă eşti sănătos la cap şi răspunzi sincer la toate întrebările, n-ai probleme. Poţi avea probleme dacă încerci să afişezi o altă personalitate şi nu eşti suficient de atent sau/şi deştept încât să nu te-ncurci.
Baftă!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)