avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Pt.cei admisi:la dosarul de buna reputatie depuneti nr.de inregistrare a cererii de la politie sau raspunsul pe care-l primiti de la ei(ca nu se elibereaza date din evidenta operativa) sau pur si simplu doar cazierul- nu-i nici o problema ,pentru ca cei de la CSM oricum au inspectori care cer date despre voi,asa ca asta nu prea conteaza. Sa aveti restul actelor in regula. Succes!
E interesant cum un amănunt atât de mic a stârnit atâtea confuzii. Evident, termenul curge de pe data de 9 aprilie când au fost publicate rezultatele finale (şi când implicit s-au trecut calificativele admis/respins în dreptul fiecăruia). Eu de câţiva ani urmăresc cu preponderenţă situl CSM decât cel al INM. Veţi observa că întotdeauna rezultatele sunt publicate întâi pe cel al Consiliului Superior al Magistraturii, după care sunt preluate de situl Institutului Naţional al Magistraturii. Cei de la CSM au scris corect, folosind sintagma "rezultatele finale" numai pe 9 aprilie, iar nu şi pe 2 aprilie,iar INM-ul s-a pripit şi a trecut o asemenea menţiune încă de pe 2 aprilie. De aici presupun eu că a venit şi confuzia, întrucât foarte mulţi au urmărit doar situl INM.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
zz-man, utilizator
zz-man si eu am constatat aceleasi lucruri ca si tine.... :rolleyes:
avem acelasi spirit de observatie....poate pentru ca suntem procurori amandoi...:pleasantry:

sa stiti ca mie mi-au dat si raspunsul....ca nu figurez in evidente...;)
Să ne bucurăm acum cât încă mai suntem egali cu judecătorii şi plecăm de la aceeaşi linie de start. După aceea ... suntem la mâna lor =D>
iar ai dreptate.... :bully:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)