avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
mult noroc, oameni buni! sa mai treceti pe aici sa ne mai povestiti si noua o grila, o speta ...
Noi avem două rânduri de rezultate finale, sper că cele 10 zile se calculează după ultima afişare care nu mai ştiu dacă a fost pe 8 sau 9 aprilie...
Eu astăzi mă ocup de cazier şi celelalte. Inţeleg din cele scrise aici că e suficient să depui nr. de inregistrare a cererii la org. jud.
Alice99 e deja judecator.
Intrebati-o pe ea, poate va ajuta cu vreo informatie in plus despre datele din evidenta operativa.
uite ce am gasit pe un alt forum, poate va ajuta cumva:
"Serviciul care pastreaza evidenta operativa este Serviciul Cazier Judiciar si Evidenta Operativa.De la acest serviciu puteti afla date care nu figureaza in cazierul judiciar dar care intereseaza CSM,respectiv condamnari pentru care a intervenit reabilitarea,sanctiuni cu caracter administrativ aplicate conform art.91 C.p.,masuri educative,de siguranta sau asiguratorii daca au fost luate.O baza legala pentru obtinerea acestor date nu cred ca exista,eventual trebuie vazuta legea cazierului judiciar,insa in baza dreptului de petitionare,avand in vedere ca solicitati date privind propria persoana ar trebui sa vi se dea,pentru ca aceste date exista,insa trebuie sa mentionati in concret de ce aveti nevoie,respectiv ca nu au fost luate fata de voi masurile enumerate mai sus.Numai pentru masurile cu caracter penal exista o evidenta,pentru contraventii nu.Raspunsul in mod normal trebuie comunicat in 30 de zile,insa avand in vedere urgenta,solicitati audienta la seful I.P.J. sau la seful de la evidenta operativa."
recomandarile se adresa către:
Consiliul Superior al Magistraturii
Direcţia Resurse Umane şi Organizare
Biroul Organizare Concursuri

Mai intrebati ,poate s-a mai schimbat ceva.Am aflat si eu informatii de la prieteni in functie,.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)