avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
eu am azi o zi proasta.
nu am dormit azinoapte din cauza cele mici care s-a trezit de vreo 4 ori. de la 7.00 misuna prin casa si da tot jos, mi-a varsat lapte in pat...si ziua nu s-a terminat#-o
Eu n-am dormit bine din cauza mintii mele carliontate.Ma streseaza totul: ca nu reusesc sa invat cum trebuie, ca ala mic tuseste, ca la serviciu se ingroasa gluma, ca afara sulfa vantul.....
Cred ca ofer o ambianta foarte placuta celor din jurul meu. Daca ma dau ai mei afara din casa, ma infiaza si pe mine cineva? ( sa spuneti da, ca daca spuneti nu, voi avea un al motiv de stes);)
Laelia a scris:

Eu n-am dormit bine din cauza mintii mele carliontate.Ma streseaza totul: ca nu reusesc sa invat cum trebuie, ca ala mic tuseste, ca la serviciu se ingroasa gluma, ca afara sulfa vantul.....
Cred ca ofer o ambianta foarte placuta celor din jurul meu. Daca ma dau ai mei afara din casa, ma infiaza si pe mine cineva? ( sa spuneti da, ca daca spuneti nu, voi avea un al motiv de stes);)
Hm............De ce sa te dea afara din casa? Si de ce se ingroasa gluma la servici?:sorry:
Eu in schimb am luat alta atitudine - nu ma mai intereseaza nimik altceva decat obiectivul meu .... si banuiesc ca stiti care e :innocent: Sa nu intelegeti gresit, la servici fac ce mi se cere dar strict si la obiect ... m-am retras din tot ce inseamna agitatia specifica la un loc de munca ... Acasa e alta poveste, copiii nu ma lasa, familia e foarte importanta, noroc ca sotul ma sustine.
Mergem inainte. Cateodata ma apuca disperarea cand imi dau seama cat e de invatat si cat de repede trece timpul. Dar imi revin si incerc sa privesc totul pe bucati.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
carmen_miron, utilizator
nu e nimeni care sa fi terminat si cu interviul?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)