avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
de cand a aparut mesajul tau ma uit pe fereastra si incerc sa gasesc o situatie complexa ?
ne poti da din exemple....?
sunt convinsa ca nu o sa ne puna la toti intrebarea asta , dar asa .... sa nu raman toata ziua cu ochii pe fereastra ....
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
ENGFULL, utilizator
multumim mult,pepita!sigur ca toti am stat cu okii pe "fereastra" forumului asteptand un semn de la cineva care a trecut prin asta...
Si eu vreau sa-ti multumesc, pepita, in numele meu si al colegilor forumisti, ne-ai uns rana cu balsam, cum bine zicea cineva pe-aici, ne-ai redat speranta si credinta ca "dracul nu-i atat de negru" pe cat se pare. Din cate spui, pare ca nu exista pericolul sa se pice la aceasta proba.
Cred ca ar trebui, pe cat posibil, sa retinem cat mai multe din intrebarile si raspunsurile pe care le dam in scris, pt a putea anticipa raspunsurile la oral. :)

Bafta multa in continuare! Ferice de tine ca ai scapat!:)
Amin Ayaz, bogdaproste Pepita! Mai ales când ai venit cu precizările m-am cam liniştit. M-aş fi bucurat şi eu să am mai repede interviul dar imi vine rândul abia marţi!
Mai aşteptăm informaţii de la cei care au fost la interviu. Mulţumim anticipat, nu degeaba!:yes:
buna, triton, anais!
nimeni nu mai scrie despre interviu...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)