avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
ati obosit dupa interviu, fratilor?????????????
cine invata dupa Mitrache, editia a VII-a?
cartea mea are greseli de tehnoredactare: la pag. 207-208 imi lipseste paragraful 305.Greseli si la pag. 250 si inca nu am terminat cartea
La voi tot la fel este?

Da,aceleasi greseli la pag.207-208,iar pe pag.250-251 apar aceleasi paragrafe.#-oX-(
eu am fost azi la interviu ....
asa cum spunea pepita interviul a debutat cu descrierea personala dpdv profesional , ce profesie am acum si pentru ce profesie am optat , ce asteptari am de la aceasta profesie...
dupa care de pe foaia cu calificativele primite la scris au inceput intrebarile
am primit aceeasi intrebari cu situatie complexa , cum am solutionat-o
daca sunt mai suspicioasa , daca sunt mai rezervata , daca imi place sa ma consult cand iau cate o hotarare, daca sunt constiincioasa , daca a fost vreun proces pe care l-am pierdut sau daca a fost vreo situatie cand nu am depus toata diligenta pentru un dosar
eu spun ca oricum intrebarile vor fi diferite in functie de personalitatea fiecaruia si ele sunt influentate de modul cum am raspuns in scris , asa ca daca aveti vreun dubiu la vreuna din intrebarile de la testul scris ..... pregatiti-va argumentele ...
mult succes tuturor si sa trecem cu bine si aceasta etapa
Mult succes si sa trecem cu bine si de aceasta etapa! Multumesc celor care ne-au impartasit din experienta lor ... eu intru abia marti...
Mulţumim, Engfull, ne-am lungit gâtul toată ziua după noi impresii de la interviu...cred că te pot suci in fel şi chip cu intrebările...
Doamne ajută să fie bine pentru toţi!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)