avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
camicris a scris:

cine invata dupa Mitrache, editia a VII-a?
cartea mea are greseli de tehnoredactare: la pag. 207-208 imi lipseste paragraful 305.Greseli si la pag. 250 si inca nu am terminat cartea#-o
La voi tot la fel este?
Camicris, poti folosi si editia a VI-a linistita si completezi cu codul. Oricum, la penal general nu au fost modificari semnificative
Mulţumim Buz şi Rareşmocanu:vishenka:=D>, senzaţia mea din tot ce s-a scris aici este că treaba-i bună, dacă nu cumva "ne fac cu zâmbetul pe buze"; ce bine de voi că aţi scăpat, Doamne ajută să nu pice nimeni la psihologic!
Pavel-cornel cum de eşti marţi dacă eşti cu litera p? Sau poate nu am inteles eu bine
Multă baftă tuturor, Karmina aşteptăm!
Scuze, pavel-cornel, lukcel mic spunea că e marţi, tu probabil eşti mâine, mult noroc!
multumim celor care au postat.... :vishenka:
se pare ca urmaresc un tipar...
maine am si eu...sper sa ies si eu cu zambetul pe buze... ;)
o sa va spun cum a fost
va pup
O să fie bine, multă baftă, aşteptăm veşti!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)