avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
cris28 a scris:

Eu astazi termin penalul, partea generala (Mitrache). Am facut grilele din Cristus, Voineag si de maine vreau sa incep sa le lucrez si pe cele din mihaela ciobanu. Am mai citit aceeasi materie din Lefterache (o recomand pentru ca prezinta notiunile din perspectiva practicianului cu multa acuratete logica si cu o argumentatie stiintifica solida). Pentru urmatoarele 15 zile mi-am propus sa citesc materia inca o data si din Bulai plus ril-urile pe 2006 si 2007. Ca lectura pentru momentele de relas sauplictiseala:D am ales Regimul circumstantelor in dreptul penal roman al lui I.Ristea. Asa ca am ajuns de la cele 5 ore de invatat pe zi pe care mi le programasem initial pe la vreo 8. Ori eu ori penalul X-(! Spor sa aveti!

eu nu mai citesc alti autori in afara celor "agreati".Nu are rost sa mai pierd vremea cand am vazut clar, pe pielea mea, care este strategia.
In rest voi face grile cat mai multe ca sa ma verfic.Si prefer sa citesc practica de peste tot.
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Faza cu practica e cu doua taisuri. La cat de neunitara e, din pacate, e posibil sa te-ncurce tare la examen.
blue ray a scris:

Faza cu practica e cu doua taisuri. La cat de neunitara e, din pacate, e posibil sa te-ncurce tare la examen.

de aceea este recomandat sa se citeasca practica ICCJ [ link extern ]
de aici se dau si spete la examen
ENGFULL a scris:

blue ray a scris:

de aceea este recomandat sa se citeasca practica ICCJ [ link extern ]
de aici se dau si spete la examen
Eu de acolo citesc.
Dar nu gasesc RIL-urile din 2010:(
cris28 a scris:

Eu astazi termin penalul, partea generala (Mitrache). Am facut grilele din Cristus, Voineag si de maine vreau sa incep sa le lucrez si pe cele din mihaela ciobanu. Am mai citit aceeasi materie din Lefterache (o recomand pentru ca prezinta notiunile din perspectiva practicianului cu multa acuratete logica si cu o argumentatie stiintifica solida). Pentru urmatoarele 15 zile mi-am propus sa citesc materia inca o data si din Bulai plus ril-urile pe 2006 si 2007. Ca lectura pentru momentele de relas sauplictiseala:D am ales Regimul circumstantelor in dreptul penal roman al lui I.Ristea. Asa ca am ajuns de la cele 5 ore de invatat pe zi pe care mi le programasem initial pe la vreo 8. Ori eu ori penalul X-(! Spor sa aveti!
Eu am terminat ieri penalul general + grilele si spetele Cristus si Damian. Ristea nu stiu cine este si nu ma complic cu autori care nu sunt agreati. Azi am inceput penal special + RIL-uri

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)