avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Dragilor, ce faceţi? Ieri am fost şi eu la interviu, am avut de asemenea impresia că e in regulă, dacă nu cumva "ne fac cu zâmbetul pe buze" cum spunea cineva.
Speram să se afişeze incă de ieri ceva...
Oricum, dacă dă Dumnezeu şi totul este bine, am stabilit cu cei pe care i-am intâlnit la medical şi la interviu să bem "un pahar cu brifcor" undeva, după repartiţii, sper că toţi forumiştii o să fie de acord...;) Ne punem câte o floare in piept ca să ne putem recunoaşte:))
daniel26 a scris:

nu te sfatuiesc sa inveti dupa Boroi e mult prea superficial.Incearca Sergiu Bogdan , e foarte bine explicata.

in ce sens superficial.Mie mi s-a parut mult mai documentata decat Toader.de sergiu Bogdan nu stiu nimic...
triton@ a scris:

Oricum, dacă dă Dumnezeu şi totul este bine, am stabilit cu cei pe care i-am intâlnit la medical şi la interviu să bem "un pahar cu brifcor" undeva, după repartiţii, sper că toţi forumiştii o să fie de acord... Ne punem câte o floare in piept ca să ne putem recunoaşte)

uite o idee f buna!
dar deocamdata sa asteptam rezultatele! sper sa nu ne mai tina in suspans pana dupa amiaza!
camicris a scris:

daniel26 a scris:

nu te sfatuiesc sa inveti dupa Boroi e mult prea superficial.Incearca Sergiu Bogdan , e foarte bine explicata.

in ce sens superficial.Mie mi s-a parut mult mai documentata decat Toader.de sergiu Bogdan nu stiu nimic...

camicris, uite ce mi s-a intamplat mie. la penal partea speciala, am invatat in paralel dupa un manual de mitrache, bulai si filipas si un alt manual de boroi si nistoreanu. am zis ca aprofundez mai bine daca invat din mai multi autori.
cand colo, m-au zapacit de tot: unde mitrache spunea ca este intentie directa, celalalt spunea ca e indirecta. si invers. si tot asa la f multe infractiuni. chiar m-am mirat de ce se bat chiar asa cap in cap. multe aspecte contradictorii. eu pana la urma l-am invatat pe mitrache, ca am inteles ca este autorul agreat ptr acest concurs. de asemenea, tudorel toader este ok!
spor la invatat oricum!
camicris a scris:

daniel26 a scris:

Ce curs al lui Boroi ai tu ca eu am unul din 2006 si mi se pare cam subtire in explicatii si exemple.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)