avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Buna!
Eu l-am avut profesor de drept penal-gen. pe Al. Boroi. Pe vremea aceea era profesor la Acad. de Politie(nu stiu daca acum mai e) si nu avea scos nici un manual, de aceea ne preda dupa Mitrache. Ca pe urma si-a scos manual B-)si vede altfel lucrurile, nu mai stiu...
daniel26 a scris:

camicris a scris:

daniel26 a scris:

nu te sfatuiesc sa inveti dupa Boroi e mult prea superficial.Incearca Sergiu Bogdan , e foarte bine explicata.

in ce sens superficial.Mie mi s-a parut mult mai documentata decat Toader.de sergiu Bogdan nu stiu nimic...

Ce curs al lui Boroi ai tu ca eu am unul din 2006 si mi se pare cam subtire in explicatii si exemple.

tot din 2006.dar, eu nu l-am citit pe sergiu bogdan.probabil ca e mai buna, dar nu mai incerc#-o
Alte pareri?
Ti-am zis e parerea mea, nu trebuie sa o iei de buna
Nu stiu de ce am senzatia ca va incurcati singuri :wassat: Daca se stie ca agreati sunt dupa cum stim Mitrache la general, Toader la special, Boroi la civil parte generala .... de ce sa ne complicam? Plus ca sunt persoane care scriu pe acest forum patite, au invatat dupa alti autori si au dat raspunsuri considerate gresite din punctul de vedere al celor sus enumerati. Asa ca eu zic sa nu va pierdeti in detalii, parerea mea. Oricum e materie arhisuficienta #-o
Ai perfecta dreptate carmen_miron. Urmaresc de ceva timp forumul si imi aduc aminte de acele momente in care unii sau altii s-au plans ca au dat un raspuns gresit la examen tocmai din cauza ca nu au invatat dupa autorii agreati.
Pe de alta parte, nu pot sa ma opresc sa admir pe cei care mai au timpul si rabdarea de a consulta mai multi autori. :)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)