Va fi bine, nu cred ca au intentia sa pice pe cineva, mai ales ca este nevoie de personal. Altfel, nu ar mai fi fost un tipar, stiu dumnealor ca aceste informatii se difuzeaza.
Multa, multa bafta si felicitari celor ce au scapat. :luck::vishenka:
calinromanro....costum.....NU blugi!!!
conteaza si imaginea......:D
legat de interviu:
- se respecta programarile; (cel putin pana am intrat eu asa a fost)
- durata intervievării 12-15 minute (aproximativ...nu am cronometrat)
- pauza 7-10 minute intre candidati
- INTREBARI COMUNE:
- prezentati-va dpdv profesional;
- expunerea situatiei complexe;
- motivarea optiunii magistratura ( dupa caz la fiecare procuror/judecator)
INTREBARI DISTINCTE in functie de profilul psihologic al fiecăruia.
Mie mi s-au adresat maxin 15 intrebari, de ex:
- sunteti energica ? (in realitate chiar sunt)
- sunteti optimista? (in realitate, sunt)
- daca am luat o hotarare, mi s-a intamplat sa am vreo ezitare (indoiala) inainte de a o pune in practica (aplica)? (in realitate, nu)
- am reusit sa schimb părerea vreunei persoane cu experienta mai multa ? (in realitate, da)
Sincer, nu imi amintesc si altele...dar nu au importanta pentru voi, deoarece fiecăruia i se pun intrebari diferite, in functie de personalitatea lui evidentiata din testul scris.
Legat de modul de desfasurare, mie mi s-au parut ok. Eu am avut emotii vagi la inceput (poate primul minut) apoi am fost naturala si am vorbit liber...poate cam mult :D ; de felul meu sunt o persoana deschisa si cam vorbareata. Am si zambit ...;) In concluzie am vorbit ca si cum as fi vorbit cu voi. Nu stiu daca am procedat bine, dar am considerat ca mai bine sunt naturala si ma concentrez la ceea ce spun decat sa-mi controlez atitudinea si sa ma pierd in cuvinte.... Desi inainte de interviu imi pregatisem alta strategie si citisem pe net tot felul de sfaturi si articole despre interviul de angajare (general), cand am intrat nu am tinut cont de ele.
Sfaturi, nu stiu sa va dau; actionati cum considerati voi de cuviinta!
BAFTA MULTA celor care urmati!
Achiesez la cele scrise de Karmina;) Nu aveti ce sa pregatiti in mod special pentru interviu, ca oricum va intreaba numai despre voi insiva.
Mult succes candidatilor programati zilele viitoare!