avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
carmen_miron a scris:

Fluturas nu crezi ca asa se acumuleaza frustrarea :-/ Mai bine mergi si pana la mare daca poti ... noi daca taie astia 25%, fiind bugetari, nu cred ca ne mai putem permite :(( dar putina relaxare e oricum necesara.
O sa ma duc la mare dupa ce reusesc.Inainte de examen parca nu ma simt in stare si daca mai vad ce fac si guvernantii astia in conditiile in care am si credit chiar nu mai am nicio tragere de inima sa merg.La anul cand vor fi vremuri mai bune si sper intrata la magistrtaura;)
Salutare tuturor

Se stie ceva despre repartitii, aveti idee cand vor avea loc?

Marti la 13,30 in aula INM
Ne spui şi nouă cum ai aflat? Te-au sunat cumva? :D
ENGFULL a scris:

Marti la 13,30 in aula INM

Bună!!! Cum ai aflat ...eu am sunat la CSM şi nu mi-au spus nici măcar când vor afişa ordinea de zi soluţionată a Secţiei Judecători din data de 13 mai 2010...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)