avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
valentina_ianula a scris:

Dar chiar nu conteaza ce facultate a terminat fiecare.
Important e sa promovezi acest examen, care oare cand va fi? Ce ziceti, octombrie sau noiembrie?
Ma bucur pentru cei ce asteapta repartitiile si sper sa reusim si noi cei care ne pregatim pentru toamna asta sa traim astfel de clipe.
Dupa ce am citit ce s-a mai scris m-am hotarat sa-mi cumpar si eu cartile,codurile editii noi, si o sa tin cont de sfaturile voastre, sa studiez spetele ICCJ, RIL-uri, offfffff, sunt disperata din cauza timpului, ar fi minunat daca as putea sa ma ocup 12 ore/zi de invatat.Voi cate ore pe zi invatati/ ati invatat?

Eu in medie 5 ore, dar nu in fiecare zi cu acelasi randament X-( Probabil va trebui sa investesc in lecitina :hammer:
carmen_miron a scris:

valentina_ianula a scris:

Dar chiar nu conteaza ce facultate a terminat fiecare.
Important e sa promovezi acest examen, care oare cand va fi? Ce ziceti, octombrie sau noiembrie?
Ma bucur pentru cei ce asteapta repartitiile si sper sa reusim si noi cei care ne pregatim pentru toamna asta sa traim astfel de clipe.
Dupa ce am citit ce s-a mai scris m-am hotarat sa-mi cumpar si eu cartile,codurile editii noi, si o sa tin cont de sfaturile voastre, sa studiez spetele ICCJ, RIL-uri, offfffff, sunt disperata din cauza timpului, ar fi minunat daca as putea sa ma ocup 12 ore/zi de invatat.Voi cate ore pe zi invatati/ ati invatat?

Eu in medie 5 ore, dar nu in fiecare zi cu acelasi randament X-( Probabil va trebui sa investesc in lecitina :hammer:
Ar fi bine sa putem 12 ore pe zi, dar in conditiile in care unii mai lucram...e cam greu. Eu invat in medie cam 7 ore pe zi si ma straduiesc sa mai citesc si la servici mai ales ca nu am acum perioada asa aglomerata.Cel mai biene pot invata dimineata de la 4 jumatate pana pe la 7.
Eu consider ca nu lecitina trebuie ci odihna, atentie multa si in ultima saptamana nu se mai invata.
Eu sunt de părerea că trebuie învăţat şi în ultima săptămână, inclusiv în ultima zi. Este păcat să treci peste acele zile fără a citi ceva sau fără a recapitula, ştiut fiind că în acea perioadă cunoştinţele se fixează foarte bine.Un naufragiat pe mare ce se află capătul puterilor, atunci când în sfârşit vede pământul trage şi mai tare pentru a ajunge la ţărm.
de la data numirii in functie, cate zile avem la dispozitie sa ne mutam in localitatea unde am primit repartitia?
candy27 a scris:

de la data numirii in functie, cate zile avem la dispozitie sa ne mutam in localitatea unde am primit repartitia?

:D De la data numirii si data publicarii, adica de la semnarea decretului si pana la publicarea lui in MO,probabil ca te referi cat timp ai, maxim 2 zile, la noi a fost semnat pe 22 si pe 24 publicat, adica prima zi de munca, ziua publicarii. Asa ca stati cu ochii pe site-ul presedintelui ca sa fiti la curent, asta dupa repartitii, peste o luna de la repartitii. pe 24 ianuarie au fost la noi repartitiile si 24 februarie prima zi de munca.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)