Dar chiar nu conteaza ce facultate a terminat fiecare.
Important e sa promovezi acest examen, care oare cand va fi? Ce ziceti, octombrie sau noiembrie?
Ma bucur pentru cei ce asteapta repartitiile si sper sa reusim si noi cei care ne pregatim pentru toamna asta sa traim astfel de clipe.
Dupa ce am citit ce s-a mai scris m-am hotarat sa-mi cumpar si eu cartile,codurile editii noi, si o sa tin cont de sfaturile voastre, sa studiez spetele ICCJ, RIL-uri, offfffff, sunt disperata din cauza timpului, ar fi minunat daca as putea sa ma ocup 12 ore/zi de invatat.Voi cate ore pe zi invatati/ ati invatat?
Ar fi bine sa putem 12 ore pe zi, dar in conditiile in care unii mai lucram...e cam greu. Eu invat in medie cam 7 ore pe zi si ma straduiesc sa mai citesc si la servici mai ales ca nu am acum perioada asa aglomerata.Cel mai biene pot invata dimineata de la 4 jumatate pana pe la 7.
valentina_ianula a scris:
Dar chiar nu conteaza ce facultate a terminat fiecare.
Important e sa promovezi acest examen, care oare cand va fi? Ce ziceti, octombrie sau noiembrie?
Ma bucur pentru cei ce asteapta repartitiile si sper sa reusim si noi cei care ne pregatim pentru toamna asta sa traim astfel de clipe.
Dupa ce am citit ce s-a mai scris m-am hotarat sa-mi cumpar si eu cartile,codurile editii noi, si o sa tin cont de sfaturile voastre, sa studiez spetele ICCJ, RIL-uri, offfffff, sunt disperata din cauza timpului, ar fi minunat daca as putea sa ma ocup 12 ore/zi de invatat.Voi cate ore pe zi invatati/ ati invatat?
Eu in medie 5 ore, dar nu in fiecare zi cu acelasi randament X-( Probabil va trebui sa investesc in lecitina :hammer:
de la data numirii in functie, cate zile avem la dispozitie sa ne mutam in localitatea unde am primit repartitia?