Buna seara,
Ce parere aveti despre culegerea de teste grile elaborata de G.Raducan. M.Hotca, M. Damaschin - editie mai 2010?
Este utila pentru examenul din noiembrie 2010?
A cumparat-o ori a studiat-o cineva?;) [ link extern ] /
fcam a scris:
Felicitari! Si eu am terminat tot la Spiru si nu-mi pare rau, am intrat in sistem urmare unui ex. la nivel national si n-a contat unde a terminat fiecare facultatea, ci numai pregatirea. Mult succes in continuare!
Scuze ca intervin; sa inteleg ca ati intrat in sistemsi eu am terminat la Spiru, am incercat
Despre ce sistem vorbim? cel al justitiei sau alt ... sistem?
Eu la spiru haret am prins anii cand examenele s-au dat sub forma grila, usor abordabile dar foarte superficiale, si nu am aprofundat materia la civil si procedura civila, iar acum imi vine destul de greu sa iau totul cap-coada. Asta comparativ cu penalul si procedura penala cu care sa zicem ca am lucrat si urmeaza sa lucrez, deci stau incomparabil mai bine.
Oricum, de cateva zile (ca noptile nu l mai dorm, dupa cum se vede), numai civil si procedura civila visez. Si invat haotic ca mi-e teama ca iar nu acoper toata materia.Incep una, o las la jumatate, iau altceva ... o mare varza!
De ce oare am o senzatie de deja-vu? #-o
Multa bafta si spor la studiu;)
Eu cel mai mai bine asimilez in ultimele zile si mai ales in ultima noapte, memoria de scurta durata e la turatie maxima si n-am dat gres pana acum.Ce e drept, in general la examene am avut bafta ca ceea ce citesc in ultimul moment, aia sa-mi pice, inclusiv anul trecut. Daca invatam un pic mai mult, cred ca depaseam 34 de puncte pe care le-am facut invatand fix 26 de zile inainte de examen.
Din pacate sunt obisnuita sa invat scriind si merge tare greu, dar retin in general. Acum incerc sa fac si spete la fiecare chestie pe care o termin, sa retin mai usor. Voi vedea in august cat de buna e strategia mea.
Eu nu stiu daca procedezi bine .... mai ales la partea cu somnu si odihna ... daca acum in mai faci asa inaintea examenului cum vei fi? Probabil terminata. Eu noaptea dorm aia in mod categoric ... doamne feri numa copiii sa nu fie bolnavi.
Cat despre invatat eu le-am luat pe rand si am impartit materia. Nu ma gandesc cat mai am ca ma apuca disperarea #-o Si eu preferam sa invat scriind dar asa cum a spus cineva care a intrat nu ai cum sa scrii atat, pierzi foarte mult timp, asa ca am renuntat. Spor sa aveti si o zi frumoasa!
eu nu pot sa-mi gasesc ritmul.pentru martie 2010 am invatat doar 3 luni, dar am avut un ritm sustinut de 10-12 ore pe zi.
de cand nu mai am dadaca, iar mama isi face programul cum vrea...nu reusesc sa ma tin de program.
azi de ex. in loc sa invat de la 10, incep acum la 13.la 18 trebuie sa iau iar copilul deci doar 4-5 ore de invatat#-o
am devenit f. nervoasa...:((