Ayaz a scris:
Cred ca de vina e stresul provocat de timpul care curge repede si se apropie de examen, iar noi simtim ca nu ne insusim materia, ca nu facem fata, ca nu avem destul timp sa invatam, ca... vine vara torida si ne moleseste creierul si vrem sa asimilam "uno ictu" :D, ca... , eu cred ca voi sta cu picioarele in mare si voi recapitula si... printre ...valuri voi face si grile:))
camicris, si eu simt ca am devenit nervoasa de ceva timp si ca nu invat destul, mereu imi propun ca a doua zi imi voi stabili un program mai riguros de invatare, dar din pacate nu se poate, fiindca mai sunt si alte probleme ce nu ne dau pace, mai trebuie si pauza caci chiar nu se poate invata non stop.
Fetelor, eu m-am apucat din toamna sa invat si tot nu am terminat, nu am asimilat cum trebuie materia, la proc pen., spre ex., sa n-o vad, am trecut de 2 ori prin ea si tot nu o stapanesc, mi se pare complicata, deci trebuie sa-mi fac timp in plus pt materia asta. Nu stiu voi cum stati la materia asta, dar pe mine m-a terminat. Sper ca a treia oara sa-mi intre in cap. :hammer: :magic:
Azi am invatat doar 2 ore, dar mai este pana maine...:D
O zi buna pt studiu!:)
Ayaz, nu lucrezi?
Ce as vrea si eu la mare......Nu-i voie pana nu reusesc.....:((