avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
eu de cand invat am testat vrand-nevrand cateva metode de asimilat. invat foarte bine cu pixul si hartia in mana, dar apoi n-am mai avut timp...am lasat scrisul, am adoptat cititul. m-am pus silitoare pe procedura civila, mai ceva ca tabula rasa, am finalizat-o ...razlet. cu devotament m-am apucat de penal general, hotarata sa-mi duc silinta din scoarta in scoarta...mai am un pic si reusesc dar mor de oboseala si in fiecare zi imi impun sa nu ma gandesc cat e de invatat si cum e sa ajungi acasa dupa 11 ore de munca f solicitanta, fara tangenta cu dreptul si ...cu energie debordanta sa daram codurile si grilele ... e un fel de organizare dezorganizata :"> dar e tot ce pot face momentan tinand cont ca asta e ceea ce-mi doresc!
felicitari celor care sunt organizati cu-adevarat iar timpul si organismul ii sprijina mai mult. pt cei ca mine...solutiile se muleaza dupa posibilitati! putere de invatat va doresc!
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
andreea_8_11, utilizator
Cred ca de vina e stresul provocat de timpul care curge repede si se apropie de examen, iar noi simtim ca nu ne insusim materia, ca nu facem fata, ca nu avem destul timp sa invatam, ca... vine vara torida si ne moleseste creierul si vrem sa asimilam "uno ictu" :D, ca... , eu cred ca voi sta cu picioarele in mare si voi recapitula si... printre ...valuri voi face si grile:))

camicris, si eu simt ca am devenit nervoasa de ceva timp si ca nu invat destul, mereu imi propun ca a doua zi imi voi stabili un program mai riguros de invatare, dar din pacate nu se poate, fiindca mai sunt si alte probleme ce nu ne dau pace, mai trebuie si pauza caci chiar nu se poate invata non stop.

Fetelor, eu m-am apucat din toamna sa invat si tot nu am terminat, nu am asimilat cum trebuie materia, la proc pen., spre ex., sa n-o vad, am trecut de 2 ori prin ea si tot nu o stapanesc, mi se pare complicata, deci trebuie sa-mi fac timp in plus pt materia asta. Nu stiu voi cum stati la materia asta, dar pe mine m-a terminat. Sper ca a treia oara sa-mi intre in cap. :hammer: :magic:

Azi am invatat doar 2 ore, dar mai este pana maine...:D

O zi buna pt studiu!:)
Ayaz a scris:

Cred ca de vina e stresul provocat de timpul care curge repede si se apropie de examen, iar noi simtim ca nu ne insusim materia, ca nu facem fata, ca nu avem destul timp sa invatam, ca... vine vara torida si ne moleseste creierul si vrem sa asimilam "uno ictu" :D, ca... , eu cred ca voi sta cu picioarele in mare si voi recapitula si... printre ...valuri voi face si grile:))

camicris, si eu simt ca am devenit nervoasa de ceva timp si ca nu invat destul, mereu imi propun ca a doua zi imi voi stabili un program mai riguros de invatare, dar din pacate nu se poate, fiindca mai sunt si alte probleme ce nu ne dau pace, mai trebuie si pauza caci chiar nu se poate invata non stop.

Fetelor, eu m-am apucat din toamna sa invat si tot nu am terminat, nu am asimilat cum trebuie materia, la proc pen., spre ex., sa n-o vad, am trecut de 2 ori prin ea si tot nu o stapanesc, mi se pare complicata, deci trebuie sa-mi fac timp in plus pt materia asta. Nu stiu voi cum stati la materia asta, dar pe mine m-a terminat. Sper ca a treia oara sa-mi intre in cap. :hammer: :magic:

Azi am invatat doar 2 ore, dar mai este pana maine...:D

O zi buna pt studiu!:)
Ayaz, nu lucrezi?
Ce as vrea si eu la mare......Nu-i voie pana nu reusesc.....:((
Lucrez, fluturas, dar tot la mare...:D
Fluturas nu crezi ca asa se acumuleaza frustrarea :-/ Mai bine mergi si pana la mare daca poti ... noi daca taie astia 25%, fiind bugetari, nu cred ca ne mai putem permite :(( dar putina relaxare e oricum necesara.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)