avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
si eu am facut cererer de incetare a raporturilor de serviciu prin acordul partilor incepand cu data publicarii decretului de numire in M. Of. Acu lucrez la procesul verbal de predare-primire (dosare de instanta si dosare comisie disciplina). Insa e mai usor pentru cei care sunt angajati in institutii de stat, nu stiu daca la persoane juridice private se poate merge pe bunavointa sefilor de a inceta prin acordul partilor. am inteles ca unii colegi deja au avut probleme cu demisia si preavizul.
dar cei care sunteti avocati, cum procedati?
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
anais_anais, utilizator
Anticipati o data de emitere a decretului?
Ca avocat cred ca trebuie sa faci o cerere de suspendare si sa ti se aprobe. Inainte insa va trebiu sa achiti contributiile la CAA si la Barou. Eu asa am facut cand m-am angajat unde lucrez acum.
am intrat in barou in anul 2005, intrunesc conditile ca sa dau examenul de magistratura? adica cei 5 ani?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)