avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Marius2000 a scris:

ursuletz a scris:

.......................
- procedura penala - partea speciala de Neagu (am inteles ca el e de preferat). Partea generala nu era pe stoc, trebuie sa o mai caut.

Am intrat pe acel link pe care l-ati postat si am gasit cea ce imi doream "Tratat de procedura penala. Partea generala - ed a II-a" de Neagu, va multumesc frumos pentru ajutor.

[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
marius_1988, utilizator
oare vor afisa maine rezultatele la psihologic si interviu? ca stau tot intr-un stres....:(
Eu cred ca da!Oricum a fost infernal! De ieri dorm de nu mai stiu de mine!
pe voi cat v-a tinut la interviu , ca pe mine doar vreo 7-8 minute
pe mine vreo 5-6 minute. la sfarsit mi-au urat succes si imi pare rau ca n-am avut prezenta de spirit sa-i intreb: "Succes la urmatorul examen sau succes in noua profesie?":D. Oricum, a fost crunt, prea multa presiune psihica acumulata. Doamne-ajuta sa fim admisi toti si sa ne revedem la repartitii!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)