avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Pe toti care au obtinut aceeasi nota, adica 7.1 respectiv 7.0 la procurori. Multumim pentru sustinere.
Mult succes! Au anuntat undeva suplimentarea locurilor ?
De cursul nostru se mai aude ceva ?
Nu au anuntat nicaieri suplimentarea locurilor. Deocamdata! Si nu cred ca o vor face pana nu vor fi repartizati absolventii INM. Cursurile cred ca vor incepe pentru toata lumea in acelasi timp, adica vor astepta sa se termine examenul si pentru seria aceasta, sa se faca repartitiile, etc. Ar fi cam anapoda sa organizeze cursurile separat pentru noi astia 13 ramasi la urma :D! Cel putin asa gandesc eu :">!!! Oricum vom trai si vom vedea.
Eu am sunat la INM. Intr-adevăr sunt 3 grupe, două la Buc. şi una la Timişoara, in funcţie de domiciliu. Au vrut să pună prima grupă chiar din 14 iunie dar se pare că nu se semnează decretele aşa repede. Aşa că cel mai probabil prima grupă va fi din 21 iunie, aşa cum s-a mai scris aici.
si celelalte grupe? cei care nu apuca in prima grupa ce vor face? vor incepe activitatea la instante sau... asteptam mult si bine? stie cineva?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)