avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare casa

Buna ziua !
Bunica mea, pe baza unui contract de vanzare cumparare, mi-a vandut o casa.Ce taxe trebuie sa platesc daca as dori sa o vand.
Mentionez ca nu sunt 3 ani de cand s-a efectuat tranzactia.
De asemnea in momentul redactarii actului s-a trecut ca imobilul nu are autorizatie de constructie.Din lipsa de experienta nu am sesizat acest lucru atunci ,cu toate ca se platise toate darile si era inregistrat la Primarie.
Cum se poate repara acesta eroare?
In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george_tax2005 , utilizator 12:37, 18 Octombrie 2006
ai putea incerca sa deschizi o actiune in accesiune. sentinta astfel obtinuta ar reprezenta titlul de proprietate. nu am inteles daca ai reusit sa iti intabulezi dreptul de proprietate numai asupra terenului si nu asupra constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ceva care in contradictoriu cu ce scrie in cartea funciara a respectivului imobil,care act se ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare imobil ContSters287513 ContSters287513 Prietenii nostrii ,proprietarii unei case de locuit doresc sa se stabileasca in strainatate. Vor sa ne vanda noua casa dar desi au autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde pielea ursului mia26maria mia26maria Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in urma cu multi ani (20 ), bunica mea care a decedat intre timp, a cumparat de la o femeie un teren langa casa ... (vezi toată discuția)