avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mama a avut un accident in 2012 din care a ramas cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mama a avut un accident in 2012 din care a ramas cu handicap ...

Mama a avut un accident in 2012 din care a ramas cu handicap sa judecat si acistigat daune morale, ea fiind reprezenta cu imputernicire de un nepot care dupa ce sa terminat judecata el trebuia sa faca cere re de plata la fga dar nu sa incadrat in cele 90 de zile si si a fost respinsa ca tardiva facut contestatie dar a fost respinsa,in 2019 nepotul a informato anul acestaca a pirdut avind inputernicire pina anul acesta ,se mai poate face ceva,multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:39, 30 Iulie 2022
Daca a decazut termenul,orice actiune va fi respinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inspector fga Offset Offset Buna ziua. Am o problema delicata cu un inspector FGA (fondul de garantare). In luna iunie am fost accidentat de o persoane care avea asigurare la ... (vezi toată discuția)
Refuz plată fga pe motiv de contestare pv Mikael Oddmund Mikael Oddmund Bună ziua tuturor, Mă adresez dvs. în încercarea de a înţelege de ce, în calitate de PĂGUBIT, în urma unui accident rutier produs cu mai bine de ... (vezi toată discuția)
Accident mortal - sanctiune, despagubiri ClaudiaM1 ClaudiaM1 Acum 4 ani nepotul meu (pa atunci in varsta de 19 ani) a accidentat cu masina o batrana in varsta de 82 ani. In urma impactului batrana a decedat. Accidentul ... (vezi toată discuția)