avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna Ziua ! Am comandat de la SouqeShop doua boxe jrh ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna Ziua ! Am comandat de la SouqeShop doua boxe jrh dp-284 ...

Buna Ziua ! Am comandat de la SouqeShop doua boxe jrh dp-284 si am constatat la functionare doua defecte o boxa usor crapata la difuzor si cealalta defect la volumul echo al microfonului. Am anuntat Vanzatorul din prima zi cand le-am primit prin curier (Sameday) pe data de 6 iulie 2022. SouqeShop au spus ca o sa mi le schimbe pentru ca nu mai au pe Stoc ! M-au dus cu vorba zi de zi si au trecut cele 14 zile azi suntem in 29 iulie 2022 si nu am primit nimic la schimb mi-au spus ca daca nu imi convine sa le trimit boxele inapoi prin curier pe banii mei si imi vor trimite ei banii prin cont bancar, sa le trimit eu nr meu de cont. Ce pot face eu in cazul acesta ? Produsul a venit defect si fara certificatul de garantie cum ar fii trebuit legal. Daca trimit boxele, vad banii la Sfantul Asteapta !!! Pot depune sau retrage (dupa caz : daca mi le schimba) o Reclamatie la ANPC ? Ce pot face va rog frumos sa sfatuiti ce sa fac, m-au costat 470 lei din pensia mea pe caz de boala, am vrut sa le fac (boxele) cadou fiicei mele pe 23 Iulie de ziua ei de nastere. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: BV73 , utilizator 12:08, 30 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns ! Am facut sesizare din prima zi cand am primit produsul defect (06.07.2022) am fost amanat de la o zi la alta (ca sa treaca cele 14 zile,TEAPA) de catre SouqeShop pentru ca nu mai aveau pe stoc si tot ei mi-au spus sa fiu linistit si sa astept ca le intra pe stoc zilele aceste si mi le schimba, Nu raman cu boxele defecte ! Exact asa mi-au spus " Aveti putina rabdare ca o sa vi le schimbam " Am trait cu speranta ca o sa mi le schimbe. Azi 30 Iulie 2022 au pe stoc acelasi produs identic si......... Nu se intampla nici o schimbare si nu raspund nici la mesaje ! Culmea este ca am comandat un model si am primit cu totul altul ,si defect ! Este normal ? Oare nu au si ei o Lege de respectat ? Asta nu e o inselatorie ? Si nu mai spun au trimis produsul fara Certificat de Garantie 1,2 ani ! Nu am incredere sa trimit produsul pentru ca e posibil sa nu mai vad nici banii. Trimiteau Curierul, ridica produsul ambalat exact cum a fost si imi inapoia banii Plata Ramburs. Exact asa l-am cumparat si eu de la dansii. Va multumesc mult pentru raspuns. O sa depun o reclamatie online la ANPC si voi merge si personal acolo cineva trebuie sa imi faca si mie dreptate ! O zi buna ! Va multumesc ! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
Restituire bani datorită depășirii termenului de garanție Memleak Memleak Bună ziua, Am vaga impresie că ceva nu se leagă în peripețiile unui produs trimis în garanție. Am achiziționat anul acesta din Carrefour un mixer ... (vezi toată discuția)