avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un angajat part time, a absolvit liceul, si va deveni ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un angajat part time, a absolvit liceul, si va deveni student ...

Un angajat part time, a absolvit liceul, si va deveni student incepand cu luna octombrie. Pe perioada verii (august-septembrie), compania va fi scutita de taxe?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Cred ca ar trebui sa întrebați la ANAF.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara student olivia2012 olivia2012 Fiica mea a terminat liceul si a fost admisa la facultate. Tatal ei i-a platit pensia alimentara pana la 1 iunie si nu mai vrea sa-i plateasca decat incepand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil danielafurcea danielafurcea Buna ziua! In luna iulie 2012 am terminat doua facultati, ambele la zi si am sustinut examenul de licenta la amandoua. din data de 30 septembrie sunt inscrisa ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate, incadrare in specialitate aditza26 aditza26 Doresc sa ma autorizez la OCPI iar conditia de care ma lovesc este cea de vechime. Conditia de vechime in specialitate este de 1 an ca inginer sau 2 ani de ... (vezi toată discuția)