Buna ziua,
As avea si eu nevoie de un avocat fiscal pentru obtinerea unui certificat fiscal cu datorii. Am o mostenire dupa tata si am nevoie pentru cadastru de un certificat fiscal. Mi s-a emis o nota de plata cu un debit de 19000 ramasite si dobanzi, fara debit principal. Inteleg ca primaria este obligata sa emita un certificat fiscal chiar daca sunt datorii, dar sunt sigura ca ma voi lovi de refuz, si nu prea este timp.
1. Cred ca datoria impusa nu este una reala. Tatal meu a locuit intro casa sociala unde platea chirie. Avea si pensie de handicap deoarece suferea de cancer.
2. Presupusul debit cred ca este prescris - au trecut 6 ani de cand a decedat tata.
Va rog frumos sa imi trimiteti un mesaj in privat daca ma puteti ajuta.
Multumesc mult, m-am referit la un avocat specializat pe drept fiscal asta pentru a indica din start nevoia mea, inteleg, formularea nu este cea mai potrivita. Si eu imi doresc sa identific un avocat sa accepte o asemenea speta. Nu tin neaparat sa scap de vreo datorie legitima. Doresc clarificarea si certitudinea debitului, eventual plata in rate si sa mi se elibere ze un certificat fiscal pentru a imi rezolva problema la cadastru. Din cate am auzit se poate elibera certificat - cu mentiunea ca debitul respectiv este in litigiu.
Va multumesc inca odata pentru timpul acordat.