avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As avea si eu nevoie de un avocat fiscal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As avea si eu nevoie de un avocat fiscal pentru obtinerea ...

Buna ziua,
As avea si eu nevoie de un avocat fiscal pentru obtinerea unui certificat fiscal cu datorii. Am o mostenire dupa tata si am nevoie pentru cadastru de un certificat fiscal. Mi s-a emis o nota de plata cu un debit de 19000 ramasite si dobanzi, fara debit principal. Inteleg ca primaria este obligata sa emita un certificat fiscal chiar daca sunt datorii, dar sunt sigura ca ma voi lovi de refuz, si nu prea este timp.
1. Cred ca datoria impusa nu este una reala. Tatal meu a locuit intro casa sociala unde platea chirie. Avea si pensie de handicap deoarece suferea de cancer.
2. Presupusul debit cred ca este prescris - au trecut 6 ani de cand a decedat tata.

Va rog frumos sa imi trimiteti un mesaj in privat daca ma puteti ajuta.

Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2022
ancut75, utilizator
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 15:59, 29 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult, m-am referit la un avocat specializat pe drept fiscal asta pentru a indica din start nevoia mea, inteleg, formularea nu este cea mai potrivita. Si eu imi doresc sa identific un avocat sa accepte o asemenea speta. Nu tin neaparat sa scap de vreo datorie legitima. Doresc clarificarea si certitudinea debitului, eventual plata in rate si sa mi se elibere ze un certificat fiscal pentru a imi rezolva problema la cadastru. Din cate am auzit se poate elibera certificat - cu mentiunea ca debitul respectiv este in litigiu.
Va multumesc inca odata pentru timpul acordat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu datorii la firma de gunoi falimentata CARLO81 CARLO81 Buna ziua, as dori sa fiu lamurit intro problema. Sa zicem ca familia X, vor sa isi vanda apartamentul, dar ca acum vreo 6 ani au avut o datorie la firma de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare imobil nellyy nellyy Buna ziua.Am cumparat un imobil,iar la notar am avut supriza din partea vanzatorului sa vina cu o adeverinta de la Asociatia de Proprietari in care se ... (vezi toată discuția)
Reziliere promisiune bilaterala de vanzare-cumparare AntonioB AntonioB Buna ziua, As dorii sa ma ajutati cu un sfat. In luna Martie 2009, am semnat o promisiune bilaterale de vanzare cumparare pentru un apartament intr-un ... (vezi toată discuția)