avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune. Date contact moștenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune. Date contact moștenitori

Bună ziua! Tatăl meu decedat are trei băieți,eu fiind unul dintre ei... As vrea sa deschid succesiune dar nu cunosc datele de contact ale celorlalți doi... Cum se procedează în astfel de cazuri?
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2022
popa607, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:53, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Se apelează la avocat ca și procedura standard.
Notarul nu va poate ajuta dacă nu vin toți la notar.

La instanta veți rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Începere proceduri dezbatere succesoralã. identificare moștenitori. anemaria anemaria Buna ziua , doresc ajutor din partea dumneavoastra deoarece sunt in urmatoarea situatie si nu stiu ce este de facut . Bunicii mei au decedat , intai bunica ... (vezi toată discuția)
Mostenitorii nu se prezinta la dezbatere cocoon cocoon Buna dimineata, Doresc sa deschid succesiunea pentru acceptarea mostenirii tatalui, decedat acum 40 ani. Exista un testament in care eu sunt unic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul dezbaterii succesiunii, un apartament apartinand ... Daniela2275 Daniela2275 Buna ziua! In cazul dezbaterii succesiunii, un apartament apartinand unei persoane decedate poate fi vandut doar de unul din cei 3 frati mostenitori fara ... (vezi toată discuția)