avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,Opriș este numele meu , am o cunoștință ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,Opriș este numele meu , am o cunoștință care a ...

Bună ziua,Opriș este numele meu , am o cunoștință care a trăit în concubinaj cu o femeie cca 18 ani într.un apartament care a fost dobândit de ea înainte de a se cunoaște cu el .Acum a primit o înștiințare trimisa si semnata de fica ei si respectiv femeia din discutie, de a părăsi apartamentul respectiv . Întrebarea este : Cât este de legală înștiințarea respectiva și ce drepturi are el în situația aceasta ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:12, 1 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Proprietarul bunului imobil poate dispune dupa cum doreste de bun si de asemenea isi poate administra asa cum doreste proprietatea.

Locuirea vreme indelungata la o adresa sau relatia de concubunaj nu creeaza niciun fel de drepturi in legatura cu imobilului unuia dintre concubini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in concubinaj Kristi74 Kristi74 Mama mea a trait in concubinaj timp de 20 ani. Concubinul a decedat la 56 ani, fara sa fie bolnav vreodata si din aceasta cauza nu s-au gandit ca ar fi cazul ... (vezi toată discuția)
Drepturile copiilor rezultati in relatia de concubinaj agherghina agherghina In urma unei relatii de concubinaj ce dureaza de cca.18 ani au rezultat 2 copii minori. Tatal poseda 3 apartamente, dobandite ca mostenire in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Concubinaj Lili Maioru Lili Maioru Buna ziua, traiesc in concubinaj de 18 ani, avem doi copii,de 10 si 8 ani si traim in casa batraneasca a concubinului. El mai are doi fratii mostenitorii. ... (vezi toată discuția)