avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In urma unei succesiuni am dobandit 1/4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In urma unei succesiuni am dobandit 1/4 dintr-un apartament ...

Buna ziua,
In urma unei succesiuni am dobandit 1/4 dintr-un apartament cu o camera, fratele meu 1/4 iar unchiul meu 1/2. Acesta din urma doreste sa-mi dea partea lui. Intrebarea mea ar fi, sub ce modalitate o poate face (donatie, vanzare- cumparare etc)? Imobilul este in Braila iar unchiul meu locuieste in Bucuresti. actele se pot face si la Bucuresti la un notariat sau trebuie la Braila unde se afla imobilu?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:34, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos. Unchiul avand probleme locomotorii cred ca pot aduce un notar pentru a imputernici pe cineva sa semneze la Braila pentru el. Mandatar sau asa cred ca se numeste
Actul se poate încheia la orice birou notarial din țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)
Succesiune tibyste 1234 tibyste 1234 Buna ziua, referitor la o succesiune dintre 2 mostenitori legali, la care doar unul doreste sa o faca.Exista o posibilitate legala sa il obligi pe cel ce nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire loredana b loredana b Buna ziua! In urma decesului tatalui meu (decembrie 2019) s-a realizat succesiunea (februarie 2020). I-am facut mamei procura- atat eu , cat si fratele meu- si ... (vezi toată discuția)