avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua cum se procedează la partaj dacă eu sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua cum se procedează la partaj dacă eu sunt coproprietar ...

Bună ziua cum se procedează la partaj dacă eu sunt coproprietar cu fratele meu pe o casă soțul meu are dreptul la toată casa s-au doar partea mea?
Cel mai recent răspuns: Tabarana , utilizator 22:08, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Să înțeleg că soțul meu are dreptul la toată casa?
Cum ați ajuns coproprietar cu fratele?
Ați moștenit casa de la părinți?
Mama mea a vândut o casă și a cumpărată această casă unde eu cu fratele meu suntem coproprietari și soțul meu vrea să divorțeze de mine și spune că este bun comun vă rog să mă lămuriți dacă are dreptul soțul meu la toată casa s-au doar la o parte din casă
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mama divortata de 25 de ani vrea sa imparta celor doi fii ... anonim_71 anonim_71 Caz.O mama divortata de 25 de ani,in varsta de 70 ani,tatal decedat in 2011, vrea sa imparta celor doi fii mostenitori,majori,o curte de 1200 mp la tara, pe ... (vezi toată discuția)
Pot cumpăra casa părinților? dacă da, e nevoie și de semnătura fratelui meu? gheorghisan gheorghisan Bună seara , as vrea să cumpăr casa părinților, părinți sunt divorțat. Un din părinți ar ramane in casa cu mn celălalt urmand sa primească ... (vezi toată discuția)
Partaj sau succesiune zamfira18 zamfira18 Părinții mei au divorțat. Nu au făcut partaj la bunuri. Între timp tata a decedat. Ce trebuie să facă mama acum: partaj sau succesiune? În ... (vezi toată discuția)