Bună seara! În urma hotărârii judecătorești am de plătit pensie alimentara în procent de 25% din venitul meu. De 3 luni, salariul meu a crescut iar angajatorul a recalculat 25% din noul meu salariu pe care ii virează copilului. Întrebarea mea este dacă angajatorul are dreptul de a mari suma care îmi este reținută pentru pensie alimentara sau trebuie sa o facă doar dacă are o hotărâre judecătorească în acest sens! Mutumesc!
Angajatorul a procedat corect, Practic a aplicat procentul de 25% stabilit de instanta venitului efectiv realizat de dvs. Daca venitul va scadea, pensia se va calcula in minus.
Angajatorul a procedat corect, Practic a aplicat procentul de 25% stabilit de instanta venitului efectiv realizat de dvs. Daca venitul va scadea, pensia se va calcula in minus.
Pensie alimentara
marser13
Buna ziua,
este normal ca societatea care vireaza pensia alimentara sa stabileasca o suma fixa lunar si nu cea stabilita de lege(25% din venitul realizat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
tudfamily
Referitor la obligatia de plata a pensiei alimentare, in hotararea judecatoreasca este precizat ca fostul meu sot este obligat la plata a 25% din salariu.
Am ... (vezi toată discuția)