avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita Avand imprumut facut am tot platit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita Avand imprumut facut am tot platit ratele , ...

Executare silita
Avand imprumut facut am tot platit ratele , am ramas fara job o perioada de timp si am ajuns in imposibilitate dr platab, asa ca , cateva luni nu am platit
La un moment dat am mers pt a ma interesa de situatia creditului ca sa pot incepe sa platesc din nou dar ce sa vezi surpriza nu mai aveam nici o datorie la banca , peste tot imprumutul meu aparea ca achitat , am.zis ok.... Dar peste 1 an si 3 luni fara a fi contactat de nimeni in intervalul asta primesc acasa ca sun executat silit pt acea datorie de catre Kruk, am vb cu ei am stabilit un grafic de plata ca sa nu am probleme dar intre discutia noastra si data de plata am primit un mesaj ciudat
Precum ca dosarul meu a fost judecat la tribunalul Mangalia , atunci am zis ca ceva este ciudat pt ca eu stau in bucuresti de ce nu am fost judecat in Bucuresti, ce pot face in aceasta situatie?
Fie angajati un av care sa faca demersuri pt.lamurirea situatiei fie incercati sa va lamuriti singur,cautati pe portal vedeti daca apar dosare cu numele dvs etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Imprumut din 2005 pentru care kruk inca ma urmareste. Stefan555 Stefan555 Salut. In anul 2005 am facut un imprumut de 5.000 euro la Volksbank, impins fiind de o situatie limita, imprejurare in care nu am avut de ales decat sa accept ... (vezi toată discuția)
Incuviinþare executare silitã NELYYY NELYYY Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata. Sotul meu a facut un credit de nevoi personale ( MENTIONEZ CA NU SUNT PARTE DIN CONTRACT) in ... (vezi toată discuția)