avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dacă am achiziționat o trotinetă de la QUICKVOLT, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dacă am achiziționat o trotinetă de la QUICKVOLT, iar garanția ...

Dacă am achiziționat o trotinetă de la QUICKVOLT, iar garanția a expirat acum 2 zile pe 30.07. 2022, dar ei au avut concediu între 22.07 - 31.07 și nu am putut să o aduc atunci că nu aveam cui... Cum pot proceda? Pot face ceva? Mai e valabilă garanția? Trotineta e stricată mai demult...
Cel mai recent răspuns: AdrianSTON , utilizator 09:49, 1 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectare termen garanție cristinadinu cristinadinu Am o sesizare depusă în data de 30.07.2018 pentru o defecțiune la o mașină de spălat Bosch.Firma care asigura service-ul îmi spune că cele 15 zile ... (vezi toată discuția)
Retur produs stricat barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. pe 1 iunie am achizitionat o tricicleta pt baietelul meu(a doua in decursul a 2 veri din pacate). evident, am luat-o cu garantie si bon fiscal. dupa ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca sisq77 sisq77 Buna ziua, Am o polita RCA facuta la o companie de asigurari care expira pe 30.07. Din greseala, am crezut ca expira pe data de 30.06 si mi-am facut o alta ... (vezi toată discuția)