avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt de recenta data administrator imobile. Am un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt de recenta data administrator imobile. Am un contract pe ...

Sunt de recenta data administrator imobile. Am un contract pe PFA si la noua locatie unde administrez este un reclamagiu de profesie. Va rog sa ma ajutati sa aflu unde si de ce m-ar putea reclama si ce ar putea sa mi se intample. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:55, 1 August 2022
Eu zic ca deja ar fi trebuit sa stiti asta...

Va poate reclama la conducerea asociatiei, la primarie, va poate actiona in instanta ( separat sau impreuna cu cei din conducerea asociatiei), la politie-pentru inselaciune...
Pentru ce va poate reclama?!?... un motiv ar fi pentru neindeplinirea atributiilor din contractul de administrare sau nerespectarea legii ( Legea 196/2018).

Ce s-ar putea intampla?!?.. nimic, sa dati cu subsemnatul pe la politie, la primarie...
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
Ionut.ion, utilizator
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Dv nu detineti raport direct cu proprietarii,sunteti angajatul asociatiei de proprietari resectiv factor executional
@ionut.ion a scris
va poate actiona in instanta

Proprietarii nu detin caliate procesual in raport si fata de administratorul de imobil
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari,cu acre detine incheiat raport juridic de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!unde pot reclama un administrator al unei asociatii ... Claudiu9611 Claudiu9611 Buna ziua!Unde pot reclama un Administrator al unei Asociatii de Proprietari de bloc.daca consider ca costurile anveloparii blocului sunt exagerat de mari si ... (vezi toată discuția)
Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ... fiordul fiordul Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ziua, in cat timp este obligat sa-mi raspunda administratorul asociatiei de proprietari la ... (vezi toată discuția)
Bună seara. administratorul blocului nostru refuză să ne dea ... Mamaia645 Mamaia645 Bună seara. Administratorul blocului nostru refuză să ne dea orice informație despre situația financiară a asociației, în condițiile în care ... (vezi toată discuția)