avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sotia mea a primit o oferta sa se intoarca mai repede ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sotia mea a primit o oferta sa se intoarca mai repede la serviciu ...

Sotia mea a primit o oferta sa se intoarca mai repede la serviciu din cresterea copilului. Fetita este prea mica pentru a merge la cresa, mai exact are 10 luni. Daca vreau sa intru eu in crestere copil, angajatorul meu are dreptul sa imi refuze aceasta cerere sau este obligat sa mi-o accepte?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 1 August 2022
angajatorul dvs nu are dreptul sa va refuze acea cerere, el este obligat sa o accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in timpul concediului cic soso_dmar soso_dmar buna seara la data de 31 ian 2011 bebe face 2 ani, am contactat angajatorul pentru a depune cererea de a ma intoarce la servici, am primit raspuns ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Probleme intoarcere din ccc inainte de termen arni83 arni83 Buna ziua, am nevoie urgent de ajutor sotia mea a facut cerere la servici sa se intoarca la servici pe 01.04.2016 copilul implineste 1 an si 11 luni in ... (vezi toată discuția)
Preluarea indemnizatiei de cresterea copilului de catre tata barnavalentina barnavalentina Buna ziua, A o fetita de 1 an si 4 luni, sunt in cresterea copilului si sotul vrea sa treaca in cresterea copilului, dar avem unele mici intrebari: 1 - ... (vezi toată discuția)