Buna ziua!
Ma confrunt cu o situatie oarecum ciudata. Mi-am actionat in instanta angajatorul pentru recuperare drepturi salariale. Acum ca sa ma intimideze ameninta ca ma va da in judecata pentru recuperarea prejudiciului datorat unei amenzi pe care ar luat-o pe linie de protectia mediului, chipurile din vina mea. In fapt amenda a fost luata in martie 2007 cand nu eu eram responsabila cu protectia mediului (pe atunci ma ocupam la respectiva societate cu protectia muncii). Ca sa poata contesta amenda in instanta m-a numit pe mine responsabil cu protectia mediului printr-o decizie antedatata si a spus ca persoana care a semnat procesul verbal de constatare a contraventie doar ma inlocuia pe mine. Societatea nu are nicio dovada a vreunei cercetari disciplinare pentru nerespectarea atributiilor de serviciu nici in acea perioada nici alta data. Intrebarea mea este, daca acum dupa aproape trei ani vine si-mi intenteaza proces pentru ca a luat amenda din cauza mea, poate avea castig de cauza?
CM-Art. 270. - (1) Salariaţii răspund patrimonial, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile contractuale, pentru pagubele materiale produse angajatorului din vina şi în legătură cu munca lor.
Art. 283. - (1) Cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate:
(2) În toate situaţiile, altele decât cele prevăzute la alin. (1), termenul este de 3 ani de la data naşterii dreptului.
intradevar se practica ca salariatul desemnat cu SSM sa fie si responsabil cu protectia mediului, insa si pentru aceasta ca sa se poate face dovada vinovatiei dvs. pe langa decizia aceea de numire ar trebuit sa aveti si o fisa de post ca si " completare" la fisa postului pentru care de altfel ar fii trebuit sa fiti platita cu spor de pana la 50 % ;)( art.41 alin. 3 lit. f) ccmun), totodata daca stau bine sa ma gandesc inca din 2005 ar fii trebuit sa implementeze un standard in aceasta privinta ( poate ca nu va putea spune de ce nu l-a implementat!).
as presupune ca amenda primita de firma a fost de la garda de mediu, insa nu cred ca a fost aplica inaintea unor alte controale si avertismente!
oare de ce firma nu a pus in aplicare recomandarile !?