avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. De curând am adăugat soțul ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. De curând am adăugat soțul ca administrator în ...

Bună seara. De curând am adăugat soțul ca administrator în firma ( magazin general), pana acum avea cim part Time dar cu noua legislație as vrea sa îl scot. El are dreptul sa lucreze ( vândă) fără contract de munca dacă este trecut ca și administrator în societate? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 3 August 2022
Numai daca are astfel de atributii prevazute in actul constitutiv al societatii sau in actul de numire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv - atributii administrator MariusValentin MariusValentin Bina seara , ma poate cineva ajuta ce ar trbuie sa fie specificat intr-un act constitutiv la atributiile administratorului pentru ca acesta sa lucreze fara ... (vezi toată discuția)
Este necesara angajarea cu cim a administratorului firmei pt a putea presta si calitatea de vanzator? AdriANNO87 AdriANNO87 Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: administratorul unei societati care se ocupa cu vanzarea cu amanuntul, fiind si asociat la respectiva firma, poate ... (vezi toată discuția)