avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți care este durata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți care este durata și parcursul ...

Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneți care este durata și parcursul unui dosar penal pentru alcolemie, 1,16 în aerul expirat, faptă săvârșită în 26 noiembrie 2021, analize de sânge plătite în ianuarie 2022 de către mine și dosarul este încă la poliția din localitatea unde am comis fapta! Este normal ca după opt luni să nu ajung în instanță? Poliția invocă diverse motive, lipsă de timp, de personal, diverse... Am dat o declarație în mai anul curent, mi s-a spus că trebuie să mai dau încă una și tot aștept! Menționez că am cazierul curat, a fost o întâmplare nefericită și mi-am recunoscut întreaga vină! În
Cel mai recent răspuns: Vetul , utilizator 06:08, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool la volan - clasare, recuperare permis stefyka stefyka Buna ziua, in sfarsit a venit hartia de la procuratura cu clasare dosarului, au trecut 11 luni de cand a ramas fara permis. A fost ca hartia la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru alcool GabrielMihai18 GabrielMihai18 Buna seara, acum vreo 2 luni am facut accident cu un alt autovehicul, nefiind vinovat eu. Dupa testare cu aparatul Drager mi-a iesit o alcoolemie de 0,29 ... (vezi toată discuția)