avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am cumparat o garsoniera si de la cine am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am cumparat o garsoniera si de la cine am cumparat-o ...

Buna ziua,am cumparat o garsoniera si de la cine am cumparato la randul sau a cumparato de la banca deoarece a fost cu datorii si ia dat cheltuieli zero,acu cand ma duc sa mi fac contract la apa si sa ma branseze deoarece era de pe atunci debransata,imi zice mie ca trebuie sa platesc 1000 lei ca a ramas de pe timpul lui cel cu judecata,vi se pare normal si corect?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:23, 4 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si daca se indreapta impotriva proprietarului actual ce conteaza, legal nu are cum sa obtina ceva.
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
De aia au aparut avocatii, sa aduca treaba pe drumul "drept". :) Nici chiar sa stam cu grija tuturor bolovanilor de sare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termica instalare centrala gaz luiza44 luiza44 buna ziua, Doresc si eu anumite raspunsuri daca se poate: Doresc sa-mi trag gaz in apartament pentru a folosi centrala proprie pe gaz si nu reusesc sa scap ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de propietari alfonso alfonso daca sunt in plin proces cu asociatia de propietari pentru recuperarea datoriilor,cei de la asociatie au posibilitatea pe parcursul procesului sa-mi opreasca ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament debransat pirelia pirelia Cum pot incheia contracte noi cu furnizorii de utilitati in cazul in care intentionez sa cumpar un apartament debransat de la toate utilitatile. Pot incheia ... (vezi toată discuția)