avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata.Va rog sa imi spuneti, ce acte sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata.Va rog sa imi spuneti, ce acte sunt necesare pentru ...

Buna dimineata.Va rog sa imi spuneti, ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: paulabelioae , utilizator 12:08, 5 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele de proprietate în original
Documentația cadastrala
Certificat de atestare fiscala de la Primarie- care sa ateste plata la zi a impozitului
Adeverința de la Asociația de proprietari ca nu aveți datorii
Adeverințe de la furnizorii de utilități (curent electric, gaze, apa, gunoi) ca nu aveți datorii
Acte de identitate (vânzător și cumpărător)
Certificat de casatorie- după caz (vânzător și cumparator)
Documentul bancar de achitare a prețului (dacă este mai mare de 50.000 lei)
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
paulabelioae, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare pentru ... luciia luciia Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare pentru vânzarea unui apartament? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Documentatia cadastrala baranyaizsuzsa baranyaizsuzsa Buna ziua! Una din actele necesare la o tranzactie este Documentatia Cadastrala si Intabularea.Intrebarea mea este daca aceasta este necesara doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru un contract de vanzare cumparare ... ionutclaudiu ionutclaudiu Ce acte sunt necesare pentru un contract de vanzare cumparare de intretinere cu uzufruct viager pentru un apartament? (vezi toată discuția)