avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare pentru ...

Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare pentru vânzarea unui apartament? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: luciia , utilizator 03:56, 27 Noiembrie 2024
Actul de proprietate original, documentația cadastrala, certificat de atestare fiscala, de la Primarie (care atesta plata taxelor și impozitului), adeverințe de la Asociația de proprietari și de la furnizorii de utilități (curent, gaze, apa, gunoi), din care sa rezulte ca nu aveți datorii, certificat de performanță energetica, poliță asigurare PAD, acte de identitate și acte care sa ateste starea civila, după caz (certificatul de căsătorie, hotărâre de divorț, certificat de deces sot/soție)

raluk0207 a scris:

Actul de proprietate original, documentația cadastrala, certificat de atestare fiscala, de la Primarie (care atesta plata taxelor și impozitului), adeverințe de la Asociația de proprietari și de la furnizorii de utilități (curent, gaze, apa, gunoi), din care sa rezulte ca nu aveți datorii, certificat de performanță energetica, poliță asigurare PAD, acte de identitate și acte care sa ateste starea civila, după caz (certificatul de căsătorie, hotărâre de divorț, certificat de deces sot/soție)

Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2024
luciia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata.va rog sa imi spuneti, ce acte sunt necesare pentru ... paulabelioae paulabelioae Buna dimineata.Va rog sa imi spuneti, ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Documentatia cadastrala baranyaizsuzsa baranyaizsuzsa Buna ziua! Una din actele necesare la o tranzactie este Documentatia Cadastrala si Intabularea.Intrebarea mea este daca aceasta este necesara doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Instarinare cota parte imobil Ana-Maria Pînzaru Ana-Maria Pînzaru Este posibil a se instraina doar cota parte dintr-un imobil achizitionat de doua persoane necasatorite in cote de 50% fiecare? In acest caz se solicita doar ... (vezi toată discuția)