avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Aș avea o întrebare. Avem un băiețel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Aș avea o întrebare. Avem un băiețel cu probleme ...

Bună ziua,
Aș avea o întrebare.
Avem un băiețel cu probleme cardiace, are certificatul de handicap, are 3 ani și jumătate, tocmai ce a fost prelungit actele de indemnizație creșterea copilului.
Fără să renunț la dreptul de a beneficia în continuare de indemnizație ( nu afectează beneficiile și indemnizația de handicap) aș putea să mă înscriu la seral?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Edith K. h , utilizator 17:54, 5 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 3 ani bandreas bandreas Buna ziua! Momentan ma aflu in concendiu pt cresterea copilului pana la 2 ani, insa baietelul meu a fost diagnostificat cu astm, situatie care ar putea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)